WonderFil Specialty Threads

De collectie garen van WonderFil Specialty Threads uit Canada combineert prachtige kleuren, verschillende materialen, diktes variërend van 3wt-100wt met oneindig veel toepassingsmogelijkheden: quilten, borduren, fibre art, frivolité, kantklossen, haken, naaien en nog veel meer.

Om garen te kiezen voor je project moet je er meer over weten dan alleen de kleur. Kies je voor dik of dun; kies je voor katoen garen, rayon garen, metallic garen of polyester garen; kies je voor glans garen of mat garen? En welke gevolgen heeft de keuze voor een bepaald garen voor de uitstraling van je werkstuk? Allemaal vragen die je moet beantwoorden voordat je een keuze maakt. Bij WonderFil begrijpen we dat en we doen er alles aan om je te helpen bij het kiezen van het garen dat past bij jouw project.

We vinden het belangrijk dat je net zo blij wordt van onze garens als wijzelf. Daarom geven we ook informatie over hoe je de garens moet behandelen voor de beste resultaten. Kom je er desondanks niet uit, dan mag je altijd contact opnemen met onze helpdesk. Wij doen onze uiterste best om je te helpen het probleem op te lossen.

WonderFil Specialty Threads is een groothandel en verkoopt niet aan particulieren maar gelukkig zijn er steeds meer winkels (ook webwinkels) die ons garen verkopen. De namen en adressen vind je op de pagina ‘Waar te koop’. Op onze website vindt je wel informatie over al onze garens en ook de adviesprijzen. Verder hebben we een pagina met videolessen waar allerlei technieken met WonderFil garen aan bod komen. Op onze blog melden we al het WonderFil nieuws, nieuwe winkels die WonderFil in het assortiment nemen, leuke projecten om zelf met WonderFil garen te maken, beurzen waar je ons kunt vinden en ga zo maar door. Zoek je inspiratie kijk dan op de Gallery pagina. Daar vind je quilts en andere projecten die met WonderFil gemaakt zijn. Op de Download pagina staan documenten met handige tips voor het gebruik van WonderFil garen.

Je kunt ook bij ons, of een van onze andere Threaducation Centres, terecht voor workshops Threaducation. We vertellen je alles over onze garens en wat nog veel leuker is: je mag alles zelf uitproberen op je eigen naaimachine. Werk je liever met de hand? Dat kan natuurlijk ook!

Bekijk onze categorieën