Videolessen

Onze 17 unieke garen collecties kun je op heel veel manieren toepassen. In een daarvan vind je zeker het garen dat jij nodig hebt.

Bekijk onze video’s en ontdek oneindig veel manieren om ons garen te gebruiken.

Bekijk hier ook introducties van:

Silco

Silco is een 35 wt 100% pluis vrij katoen, sterk en kleurecht. Silco is geweldig voor quilten, borduren, decoratieve steken, en thread painting (schilderen met de naaimachine).

Bekijk

Screenshot_1

Razzle, Dazzle, Sizzle

Razzle, Dazzle en Sizzle zijn 8 wt  100% rayon al dan niet vermengd met metallic. Te vergelijken met perle no 8. Deze garens kun je gebruiken in de spoel van je naaimachine, voor cordonwerk, hand borduurwerk, decoratieve steken, breien en haken, en allerlei andere decoratieve toepassingen.

Bekijk

Screenshot_2

Accent, Fruitti, Spagetti

Accent, Fruitti en Spagetti zijn 12 wt garens, prachtig voor toepassingen waar het garen een hoofdrol speelt.

Bekijk

InvisaFil

InvisaFil is het dunste (100wt) garen van WonderFil. Gebruik het voor applicatie (hand en machine), patchen (hand en machine), quilten (machine) en nog veel meer.

Bekijk

D-Twist

D-Twist: 2 in elkaar gedraaide 40 wt rayon garens in ton sur ton kleuren. D-Twist geeft een 3D effect van dimensie en textuur. Fantastisch voor machine borduurwerk, quilten, thread painting (schilderen met de naaimachine) en decoratieve steken.

Bekijk

Spotlite

Spotlite is een 40wt metallic garen dat soepel door de machine gaat en zacht aanvoelt. Spotlite is geweldig voor machine borduurwerk, quilten, decoratieve steken, thread painting (schilderen met de naaimachine) en cordonwerk om  andere garens vast te zetten.

Bekijk

Mirage

Mirage is een 30wt multi-kleur rayon garen. Mirage is ideaal voor quilten, decoratieve steken, borduurwerk en thread painting (schilderen met de naaimachine).

Bekijk

Bekijk onze categorieën